WebshopZoek het water op voor deze fantastische challenge van 14,8 km (8 zeemijl!) Scoor de waanzinnige medaille voorzien van een gave "olielook" Dit maakt iedere medaille anders en dus uniek!

Run Wild met VirtualRunners! Voor deze Challenge loop je een willekeurige afstand op (deels) onverharde grond. Het bos, de duinen, de heide. Mogelijkheden voldoende, met respect voor de omgeving. Verdien de bijzonder fraaie brons antieke medaille voorzien van een unieke kleuring. Net een fraai schilderij! Het eerste exemplaar is al gereed, wat vinden jullie ervan? De Challenge start 17 augustus!

Aan de vooravond van de langste dag van het jaar gaan we van start met deze knaller!
De avonden zijn lang en zwoel en vormen het ideale decor voor deze mooie loop

Knal er van 20 juni t/m 31 juli een 5 kilometer avondloop uit en verdien de unieke medaille. Volledig zwart metaal met, in 3D, een klassieke zon en maan. De medaille zal tevens oplichten in het donker zodat je ook 's nachts nog aan deze loop zal denken!

De "Nothing Beats a lion" 21.1 Challenge! Voltooi de halve marathon, upload de resultaten en scoor deze unieke medaille! Looptijd van het evenement is van 30-5-2020 tot en met 31-08-2020. (nog) Niet in staat om de volledige afstand te hardlopen? Wees creatief maar ga ervoor (loop, skeeler..!


Nog niet in het bezit van dit unieke exemplaar van de Kingsday Challenge 2020, of wellicht wil je een extra exemplaar. We hebben nog een aantal exemplaren voorradig!

Uitverkocht

9 dagen lang met elkaar en voor elkaar. Wees trots op wie je bent en vier onze individuele vrijheid met iedereen! Van 25 juli tot en met 2 augustus staat VirtualRunners in het teken van gelijkheid, in het teken van LOVE, PEACE en PRIDE! Kom deze periode in beweging, op welke manier dan ook! Niets moet, alles mag. Wees er snel bij, het aantal medailles is beperkt!

May Challenge

€ 12,50

May Challenge

€ 12,50

Loop mee met de May Challenge en scoor deze unieke medaille alsnog!